سفارش تبلیغ
صبا ویژن

































دانلود و نقد کتاب

آموزه های فلسفه سنتی و مذهبی نشان می دهد که خوشبختی می تواند با زندگی کردن در لحظه پیدا شود به طوریکه بسیاری از بزرگان دین اسلام نیز تاکید کرده اند که "فرزند زمان حال خود باشید" و یا "در زمان حال زندگی کنید".

 

اکنون دو روانشناس دانشگاه هاروارد به نامهای "متیو کیلینگزورث" و "دنیل تی. گیلبرت" در تحقیقاتی نشان دادند که حق با این فلسفه سنتی است.

 

درحقیقت این محققان دریافتند که انسانها 9/46 درصد از زمان بیداری خود را به چیزی متفاوت از کاری که انجام می دهند فکر می کنند و به دلیل این "پرسه زنی ذهن" افراد به شدت احساس نارضایتی می کنند.

 

این دو روانشناس اظهار داشتند: "ذهن انسان سرگردان است و یک ذهن سرگردان، بدبخت است."

 

برخلاف حیوانات، انسانها می توانند زمان بسیاری را به فکر کردن درباره چیزی بگذرانند که در اطراف آنها وجود ندارد.

 

این فکر کردن می تواند درمورد حوادثی باشد که در گذشته رخ داده اند و یا حوادثی که می توانند در آینده اتفاق بیفتند و یا هرگز رخ ندهند حتی در برخی از این افراد، پرسی زنی ذهن آنچنان توسعه یافته است که به نظر می رسد یک حالت پیش فرض در مغز آنها باشد.

 

این دانشمندان به منظور ردیابی این رفتار، برای تلفن همراه "آی- فن" یک نرم افراز را توسعه دادند که به صورت تصادفی با دو هزار و 250 داوطلب تماس می گرفت و از آنها می پرسید که در آن لحظه چقدر احساس خوشبختی می کنند، مشغول انجام چه کاری هستند، آیا مشغول فکر کردن به کاری هستند که در آن لحظه انجام می دهند و یا به یک چیز مورد علاقه، یا ناخوشایند یا خنثی فکر می کنند.

 

داوطلبان می توانستند بین 22 فعالیت با ویژگیهای کلی مثل راه رفتن، خوردن، خرید کردن، تماشای تلویزیون و ... یکی را انتخاب کنند.

 

نتایج این بررسیها نشان داد که ذهن مصاحبه شوندگان به طور متوسط 9/46 درصد از دفعات تماس نرم افزار را مشغول پرسه زنی در افکار متفاوت بود و این پرسه زنی ذهن هرگز به زیر 30 درصد نرسید.

 

براساس گزارش ساینس، این محققان در این خصوص توضیح دادند: "پرسه زنی ذهن در طول تمام فعالیتها موجب می شود زندگی ما بسیار ناخوشایند باشد."

 

این تحقیقات همچنین نشان داد افراد زمانی احساس خوشبختی می کنند که مشغول انجام تمرینات فیزیکی و یا گفتگو هستند درحالیکه زمانی که استراحت می کنند، در زمان کار و زمانی که در خانه از رایانه استفاده می کنند بسیار ناراضی و ناخرسند هستند.


نوشته شده در چهارشنبه 89/8/26ساعت 10:11 صبح توسط سارا نظر تو چیه؟ ( ) |

پوست نهنگ ها

 

یکی از مشکلات نور شدید آفتاب، ایجاد آفتاب‌سوختگی‌های دردناک روی پوست است. با نازک شدن لایه ازن، پرتوهای فرابنفش خورشید نیز با شدت بیشتری به زمین می‌تابد و به پوست آسیب می‌رساند.

 

 اغلب وقتی صحبت از آسیب پوستی ناشی از آفتاب می‌شود، همه ذهن‌ها به سمت انسان می‌رود، اما این بار موضوع نهنگ‌ها هستند.

 

 نهنگ‌ها به مراتب بیشتر از انسان در معرض نور مستقیم خورشید قرار می‌گیرند و نازک شدن لایه اوزون باعث سوختگی و حتی سرطان پوست در این موجودات عظیم دریایی شده است.

 

به گزارش دیسکاوری، محققین برای اولین بار متوجه شده‌اند که آسیب‌های پوستی در بین نهنگ‌ها در حال افزایش است. به گفته آن‌ها، نهنگ‌ها مو، پشم،‌ پر یا فلس ندارند که از پوستشان محافظت کند. به علاوه آن‌ها برای تنفس ناچارند به سطح آب بیایند و در معرض نور آفتاب باشند.

2

 

سایر موجودات برای فرار از نور آفتاب،‌ رفتارهای سازگارانه‌ای پیدا   می‌کنند،‌ مثلا در سایه پنهان می‌شوند، اما نهنگ‌ها نمی‌توانند چنین رفتاری داشته باشند. محققین جامعه جانورشناسی لندن با همکاری موسسه جانورشناسی دانشگاه کویین‌مری لندن و موسسه پلی‌تکنیک ملی وابسته به مرکز علوم دریایی مکزیک،‌ مطالعه جدیدی را بر روی نهنگ‌ها انجام داده‌اند.

 

آن‌ها با استفاده از تصاویر و انجام آزمایشات پوستی روی نهنگ‌های خلیج کالیفرنیا به این نتیجه رسیدند که نهنگ‌ها به شدت از آفتاب‌سوختگی رنج می‌برند. نهنگ‌های این منطقه که در نزدیکی خط استوا واقع شده، پنج برابر بیشتر از نهنگ‌های مناطق معتدل در معرض پرتوهای خورشیدی هستند که  منجر به سرطان پوست می‌شود.

 

نمونه‌های پوستی با استفاده از دارت‌های استیل ضدزنگ در بین سال‌های 2007 تا 2009/ 1385 تا 1387 گرفته شده‌اند. به گفته محققین، ‌تقریبا در همه نمونه‌های گرفته شده، سلول‌های پوستی آفتاب‌سوخته و غیرعادی وجود دارد که مربوط به آسیب دی.ان.ای ناشی از اشعه فرابنش است.

 

این سلول‌ها حتی در نمونه‌های مربوط به لایه‌های زیرین پوست نهنگ‌ها هم دیده شده‌ و این یعنی نهنگ‌ها به طور جدی از آفتاب‌سوختگی شدید پوستی رنج می‌برند.

 

دانشمندان باور دارند که این وضع برای نهنگ‌ها بدتر هم خواهد شد. مطالعات نشان می‌دهد که نهنگ‌های تیره‌تر، مانند نهنگ‌های اسپرم در مقایسه با نهنگ‌های روشن‌تر مانند نهنگ‌های آبی، کم‌تر آسیب دیده‌اند.

 

به نظر می‌رسد در نهنگ‌ها هم درست مانند انسان‌ها، رنگدانه‌های تیره پوستی تا حدی از پوست در برابر آفتاب محافظت می‌کنند. با این وجود نهنگ‌های اسپرم زمان بیشتری را روی سطح آب می‌گذرانند و دچار آفتاب‌سوختگی می‌شوند.

 
نوشته شده در چهارشنبه 89/8/26ساعت 10:11 صبح توسط سارا نظر تو چیه؟ ( ) |

هکرها و سارقان انفورماتیکی می توانند هر نوع رمزعبوری را کرک و یا سرقت کنند اما این غیرممکن است که بتوانند "سبک" تایپ کردن کاربر را تقلید کنند.

 

در این راستا شرکت ژاپنی "ان. تی. تی" سیستم امنیتی جدیدی را برای رایانه ها توسعه داده است که قابلیت تشخیص "سبک تایپ کردن" کاربر را دارد.

 

این فناوری که Key Touch Pass (کلید لمسی عبور) نام دارد قادر است خصوصیات تایپ کردن کاربر بر روی صفحه کلید را شناسایی کرده و این خصوصیات را با خصوصیات سبک تایپ رمز ورود به پروفایلهای آنلاین کاربر مقایسه کند.

 

به این ترتیب درصورتیکه این دو سبک باهم تطابق نداشتند حتی اگر رمزورود درست وارد شده باشد پروفایل مسدود شده و امکان دسترسی به اطلاعات شخصی کاربر وجود نخواهد داشت.

 

این سیستم ریتم تایپ کردن بر روی صفحه کلید، زمان فشار دادن کلیدها، فاصله زمانی میان یک کلیک با کلیک بعدی و شایع ترین خطاهای کاربر را تحلیل می کند.

 

تمام این ویژگیها کاملا شخصی هستند و در هر فردی منحصر به خود وی است به این ترتیب تشخیص قطعی هویت فردی که درحال وارد کردن رمز عبور است نسبت به سایر سیستمها از دقت بالاتری برخوردار است.

 

براساس گزارش کامپیوتر وورد، در آزمایش عملکرد این سیستم، پس از تایپ 100 حرف به زبانهای انگلیسی و ژاپنی اثربخشی این دستگاه تائید شد.

 

آستانه تشخیص هویت کاربر در این سیستم حدود 50 درصد بود که به گفته توسعه دهندگان آن، این بازده برای کنترل دسترسی به برنامه های آموزش مجازی (e-learning) مناسب خواهد بود اما برای استفاده در سیستمهای امنیتی بانکها نیاز به بازده بالاتری است.


نوشته شده در جمعه 89/8/21ساعت 6:59 عصر توسط سارا نظر تو چیه؟ ( ) |

خودروی چاپی

 

چاپ سه بعدی در حال حاضر پیشرفتهای متعددی را در   صنایع تولیدی به وجود آورده است، اما با ارائه محصولی در نوع خود بی نظیر، قدمی بزرگ به سوی پیشرفت دوباره برداشته است.

 

اولین خودروی جهان که با استفاده از تکنیک چاپ و تولید سه بعدی ساخته شده با همکاری دو شرکت Kor Ecologic و Startasys  در نمایشگاه سما در لاس وگاس رونمایی شد.

 

خودوری هیبریدی Urbee با کمک چاپگرهای سه بعدی و سیستم تولید سه بعدی به نام "فورتوس" تولید شده است. نمونه های نهایی این خودرو هنوز تکمیل نشده، اما تمامی قطعات بیرونی از قبیل شیشه ها کلا چاپ خواهند شد تا در نهایت با پاشیدن رنگ بر روی بدنه چاپ شده خودرو، Ubree کاملی را در برابر داشته باشید.

 

  2

 

 

این خودرو در بزرگراه ها 200 مایل بر گالن و در شهر 100 مایل بر گالن مسافت را طی کرده و می تواند علاوه بر بنزین، با شارژ الکتریکی آن از منابعی مانند جریان برق خانگی، انرژی بادی و یا ردیفی از صفحه های خورشیدی Urbee را به خودرویی پاک تبدیل کند.

 

بر اساس گزارش پاپ ساینس، Urbee که عنوان اولین خودروی جهان که با کمک چاپ سه بعدی تولید شده را به خود اختصاص داده است، اکنون در نمایشگاه سما در لاس وگاس در معرض نمایش قرار دارد.


نوشته شده در جمعه 89/8/21ساعت 6:56 عصر توسط سارا نظر تو چیه؟ ( ) |

بزرگترین موتور جستجوی دنیا به حدود 15 میلیون مسافر خطوط هوایی آمریکا از 20 نوامبر تا دومین روز سال نو به عنوان هدیه کریسمس اینترنت "وای- فای" رایگان در پرواز می دهد.

 

گوگل اعلام کرد که توافقی را با سه شرکت هوایی آمریکایی "ایر ترین ایر ویز"، "دلتا" و "ویرجین امریکا" به امضا رسانده است که برپایه آن مسافران حدود 700 هواپیمای این شرکتها می توانند در طول پرواز از اینترنت رایگان استفاده کنند.

 

شرکت مانتین ویوو برپایه فناوریهای کنونی اتصال در پرواز و با استفاده از سرویس GoGo شرکت "ایر سل"، ارائه دهنده اینترنت وای- فای در هواپیما این هدیه کریسمس را به مسافران هوایی می دهد.

 

سرویس GoGo به طور کلی یک سرویس اینترنت پولی است که تعرفه های آن برمبنای مدت زمان پرواز تعیین می شود.

 

براساس گزارش وب نیوز، گوگل تاکید کرد: "با این روش، مسافران آمریکایی حتی در طول پرواز می توانند در زمان جشنهای سال نو و کریسمس تماس خود را با خانواده حفظ کنند، شاید آنها بخواهند قبل از جشن کریسمس آخرین ایمیل را به خانواده خود ارسال کنند."

 

در طول جشنهای سال گذشته، گوگل در بیش از 50 فرودگاه آمریکا و تنها در پروازهای خطوط هوایی شرکت "ویرجین امریکا" اینترنت رایگان ارائه می کرد.


نوشته شده در جمعه 89/8/21ساعت 6:53 عصر توسط سارا نظر تو چیه؟ ( ) |

<      1   2   3   4   5   >>   >

Design By : Pichak