دانلود و نقد کتاب
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از نیویورک تایمز، «استیگ لارسن» در سال 2004 و در 50 سالگی درگذشت. پس از مرگ او سه کتاب کامل دستنویس در میان آثار او پیدا شد که او به صورت تفننی و پس از بازگشت به منزل آنها را نوشته بود. این سه کتاب که لارسن تنها یک بار در اواخر زندگیاش تلاش کوچکی برای یافتن ناشری برای آنها کرد، پس از مرگ او با استقبال وسیع در جهان روبه رو شد.
نوشته : ار نست همینگوی
داستان در باب جنگ داخلی اسپانیاست، جایی که مردم آزادی خواه و مبارز اسپانیا در کنار گروهان های بین المللی (متشکل از آزادیخواهان آمریکایی، فرانسوی، انگلیسی و...) علیه حکومت فاشیستی ژنرال فرانکو مبارزه می کنند و قهرمان داستان رابرت جوردان هم یک آمریکایی است که از مقام استادی دانشگاه دست شسته و برای آزادی برادران و خواهران اسپانیایی خویش مبارزه می کند. این جاذبه آزادی و عدالت است که انسان ها را از نژادها و اقوام و مذهب های مختلف در یک سنگر گردهم می آورد تا در کنار هم مبارزه کنند، در کنار هم بجنگند و درنهایت در کنار هم پیروز شوند یا شکست بخورند و حتی بمیرند و نبرد داخلی اسپانیا یکی از بارزترین نمونه هاست که این مفاهیم را نمایش می دهد: فداکاری، شجاعت، رشادت، عشق به ممنوع، عشق به آزادی و... در این داستان این مفاهیم، شقاوت، سنگدلی و قساوت دیوهای آزادی ستیز و بردباری و مقاومت انسان های آزادیخواه و تعامل آنها با یکدیگر به زیبایی به تصویر کشیده شده است و به همین دلیل است که علیرغم شکست آزادیخواهان در این میدان، استالین که خود یکی از نامداران آزادی ستیز است اعتراف می کند: هرگز ملتی این چنین پیروزمندانه شکست نخورده است!!
نوشته : لویی فردیناند سلین
جوزف باردامو، جوان دانشجوی پزشکی در کافهای واقع در مرکز پاریس به همراه دوست نزدیکش تصمیم میگیرد تا در ارتش آزادی بخش فرانسه (که در مقابل قوای نازی از فرانسه دفاع میکرد) ثبتنام کند و بدینترتیب، انسانی آرام و به شدت صلحطلب درگیر خشنترین و مخوفترین واقعیت زندگی انسانها میشود، جنگ!!
ادامه مطلب...
شولوخوف و دن آرام
احمد شاملو
میخائیل شولوخوف (1905 - 1984) رماننویس بزرگ روس در منطقه علیای رود دن چشم به جهان گشود و تقریباً تمام عمرش را نیز در همان منطقه گذراند. بسیاری از شخصیتها و رخدادهای رمان «دن آرام» زاییده خلاقیت و اطلاعات دست اول نویسنده است. دن آرام (که نوشتن آن از 1928 تا 1940 به درازا کشید) بزرگترین اثر شولوخوف است که جایزه نوبل ادبیات را برایش به ارمغان آورد(1965).
ادامه مطلب...
Design By : Pichak