دانلود و نقد کتاب

آشفتگى احساسات

نوشته : اشتفان تسوایگ
منبع : فردریک بگ بده / ترجمه: مهشید میرمعزى





اشتفان تسوایگ- آشفتگى احساسات (????)

ادامه مطلب...

نوشته شده در پنج شنبه 88/11/22ساعت 6:19 عصر توسط سارا نظر تو چیه؟ ( ) |

زازى در مترو

نوشته : ریمون کنو

منبع : فردریک بگ بده / ترجمه: مهشید میرمعزى




من هنوز به حد شماره ?? هم نرسیده ام. چه تصورى داشتم؟ حالا دیگر پاک گیج شده ام!

ادامه مطلب...

نوشته شده در پنج شنبه 88/11/22ساعت 6:18 عصر توسط سارا نظر تو چیه؟ ( ) |

ترز دسکوئرو

نوشته : فرانسوا موریاک
منبع : فردریک بگ بده / ترجمه: مهشید میرمعزى


وقتى مى گویم، ترز دسکوئرو اثر فرانسوا موریاک (????-????)، شما به خواب مى روید، این کتاب را مى بندید یا از این فرصت استفاده مى کنید که چیزى براى خوردن از آشپزخانه بیاورید، ولى با این احوال باز هم کار خود را بسیار ساده کرده اید: زیرا حتى اگر موریاک یک فرد غمگین و (طبق گفته سارتر) حتى یک رمان نویس معمولى باشد، جایزه ادبى نوبل سال ???? را برده است و من حالا دلیلش را براى شما شرح مى دهم.
نوشته شده در پنج شنبه 88/11/22ساعت 6:17 عصر توسط سارا نظر تو چیه؟ ( ) |

اولیس

نوشته : جیمز جویس


جیمز جویس نویسنده بزرگ و معاصر ایرلندی در سال 1922 این اثر عظیم تجربی و شاهکار مکتب عریان ذهنی را که به عنوان مهمترین و مؤثرترین داستان قرن شناخته شده، به رشته تحریر درآورده است.
ادامه مطلب...
نوشته شده در پنج شنبه 88/11/22ساعت 6:15 عصر توسط سارا نظر تو چیه؟ ( ) |

1984

نوشته : جورج اورول


داستان در لندن 1984، لندنی تخیلی که درواقع روسیه سوسیالیستی تحت قیمومت استالین را تداعی می کند، واقع می شود. وینستون اسمیت یک کارمند جزء حزب است که در دستگاه بروکراسی (دیوانسالاری) عظیم خاص نظام سوسیالیستی وظیفه تغییر و اصلاح اخبار گذشته را برعهده دارد به نحوی که با پیش گویی ها و اطلاعات حزب تطابق کند. حزب جز چنین جامعه بسته ای توسط اورول به تصویر کشیده شده است و این کار با زبان، دیده وتفکر و احساس اسمیت انجام شده است.
ما در این داستان از دنیای درون یک عضو ساده حزب کمونیست پی به رازها، تضادها، مشکلات وروانپریشی های یک جامعه بسته می بریم. این جامعه بسته لازم نیست که حتماً یک جامعه سوسیالیستی باشد بلکه کلمن یک نظام تمامیت خواه و توتالیتر بر آن فرمان براند. رژیمی که قصد دارد تمام جوانب و عرصه های جامعه را کنترل کند، جامعه ای همرنگ و یک صدا بسازد که تنها به فرامین رژیم عمل کنند و شعارهای رژیم را بپذیرند، گواینکه این اعمال را به بهانه هدایت جامعه و سعادت انسان ها انجام می دهد ولی درواقع این نظام چیزی نیست جز مجموعه ای از انسان های فاسد و فرصت طلب که تنها در پی منافع شخصی خود هستند و البته برای دست یافتن به این منافع نیازمند زیردستانی صادق ولی ناآگاه و جامعه ای خاموش و فرمانبردار هستند و این چنین است که از نظر چنین نظامی اندیشه و اندیشیدن مخرب محسوب می شود چرا که با فرمانبرداری ناآگاهانه موردنیاز قدرتمندان سر تضاد دارد و باید هرطور که می شود آن را مسدود کرد، آن را محدود کرد و حتی آن را تحت کنترل خود درآورد و در این راه است که تاریخ و گذشته تحریف می شود، آنچه موردنظر طبقه قدرتمند است باقی می ماند و باقی حذف می شود و حتی اگر نکته ای در حمایت از افکار این طبقه در گذشته وجود ندارد باعث نگرانی و تشویش نمی شود، تاریخ آن چیزی است که قدرتمندان می نویسند و نه موجودی مجرد که برای خود ذاتی و هویتی دارد. حقیقت باز آفریده می شود و البته جای تذکر نیست که این حقایق مشتی دروغ و تهمت بیش نیستند که به فرمان پیشوا یا ناظر کبیر (رأس هرم نظام توتالیتر) لباس حقیقت پوشیده اند یا درواقع لباس حقیقت را به آنها پوشانده اند.
ادامه مطلب...
نوشته شده در پنج شنبه 88/11/22ساعت 6:14 عصر توسط سارا نظر تو چیه؟ ( ) |

<   <<   11   12   13   14   15   >>   >

Design By : Pichak