سفارش تبلیغ
صبا ویژن

































دانلود و نقد کتاب

چگونه می توان بر ترس غلبه کرد ؟

کنترل خود را به ترس ندهید.

ترس چیست؟ چرا ما می ترسیم؟ ترس چیزی نیست جز یک احساس و هیجان که  آنرا در ذهن خود می پرورانیم. و مشکل از آنجا شروع می شود که این احساسات و هیجانها بر زندگی ما اثر نا مطلوب می گذارند. ما از انجام بعضی کارها وحشت داریم چون می ترسیم با شکست مواجه شویم. این ممکن است بخاطر شکستهایی باشد که واقعاً در گذشته تجربه کرده ایم یا حتی واقعاً چنین شکستی را تجربه نکرده ایم ولی از اینکه ممکن است شکست بخوریم می ترسیم.

بیشتر مواقع ما از چیزی می ترسیم که حتی یکبار با آن روبرو نشده ایم. آیا احمقانه نیست؟ حقیقت این است که ما می توانیم انواعی از شکست ها را در ذهن خود تصور کنیم. آنگاه باور می کنیم این شکست ها به حقیقت خواهد پیوست و حتی برای رسیدن به هدف تلاش هم نمی کنیم. و همینجاست که دچار خطا شده ایم، چون به خاطر یک احتمال حتی از تلاش کردن می ترسیم. و موفقیت بدون تلاش و کوشش معنایی ندارد.

مارک تواین سخن جالبی در این زمینه دارد:

«من در زندگی خود سختی های زیادی را تحمل کرده ام در حالیکه تعداد کمی از آنها واقعاً رخ داده اند.»

منظور این است که بسیار از این مشقات در ذهن او بوده اند.

اکنون این سؤال مطرح می شود که چه کسی می تواند واقعاً شکست و موفقیت را تعریف کند؟ آیا شما این کار را بدرستی انجام می دهید؟ آیا شما تعاریف دیگران از موفقیت را قبول دارید؟ بعضی از افراد تعاریف سختگیرانه تری نسبت به دیگران دارند. قبول ندارید؟ برای این منظور از افراد مختلف سؤال شد شما موفقیت را چگونه تعریف می کنید دو تا از جوابها این گونه بودند:

ــ آلکس گفت: « هر روز صبح که از خواب بیدار می شوم و زنده ام و فرصت دارم موفق هستم.»

ــ ولی جف عقیده داشت اگر در سال حداقل ? میلیون دلار درآمد داشته باشد موفق است.

آلکس تعریف خود را از موفقیت ساخته است و رسیدن به این موفقیت نسبتاً ساده است اما جف تا زمانیکه یک میلیون دلار در سال بدست نیاورد احساس موفقیت نمی کند. فکر می کند جف و انسانهایی مانند او چقدر در روز احساس می کنند شکست خورده اند چون هنوز آن یک میلیون دلار را بدست نیاورده اند. البته اشتباه نکنید من نمی گویم شخص نباید اهداف بزرگ در زندگی خود داشته باشد بلکه سخن بنده این است که هدف خود را با شادی بدست آورید تا اینکه با احساس رنج بدنبال بدست آوردن سعادت باشید.

هر چه تعریف شما از موفقیت سختگیرانه تر باشد ترس بیشتری به آن اضافه کرده اید. پس اجازه ندهید تعاریفی که خود ساخته اید شما را محدود کند. بدتر از همه این است که به دیگران اجازه دهید این تعاریف را برای شما بسازند.

تعاریف خود را بسازید. می توانید آنرا سخت تر کنید تا احساس شکست به شما دست بدهد یا آنرا ساده سازید تا احساس موفقیت کنید. با این روش شما ترس کمتری نسبت به اهداف خود در زندگی خواهید داشت. حال اگر بدانید که چه کاری می خواهید انجام دهید شکست نخواهید خورد. اکنون با این باور تصور کنید چه کارهایی می توانید در زندگی خود انجام دهید.

سعی کنید هر شکستی را مانند یک موفقیت ببینید. این کار ساده است چون هر شکستی که خورده اید به شما نشان داده که چه کاری را نباید انجام می دادید یا روش جدیدی در مقابل شما گشوده است. پس د رحقیقت یک موفقیت کسب کرده اید. بنابراین به هدف خود نزدیکتر شده اید. به خاطر داشته باشید گذشته با آینده یکسان نیست. و شکست دیروز مساوی با عواقب ناگوار آینده نیست. فقط بدلیل اینکه دیروز یا همین ? دقیقه پیش شکست خورده اید بدین معنا نیست که قرار است این شکست دوباره تکرار شود. تنها کاری که باید انجام دهید این است که از اشتباه خود چیزهای جدید یاد بگیرید و روش خود را عوض کنید. گذشته همان افکار شما بوده برای رسیدن به موفقیت در آینده.  نترس باشید.

منبع :  سایت پزشکان فارسی زبان


نوشته شده در سه شنبه 89/6/16ساعت 3:3 عصر توسط سارا نظر تو چیه؟ ( ) |

مراقبت از همسر سبب افزایش امید به زندگی می‌شود

یک بررسی جدید نشان می‌دهد پرستاری از همسر باعث افزایش میانگین طول عمر و کاهش خطر مرگ می‌شود


به گزارش سلامتیران تحقیقی که نتایج آن در در مجله علوم روان‌پزشکی به چاپ رسیده است، نشان می‌دهد که مراقبت و پرستاری از همسر بیمار سبب افزایش امید به زندگی  (میانگین طول عمر) در فرد می‌شود
   بررسی‌های انجام شده روی 1688 زوج‌های بالای 70 سال به مدت 7 نشان داده است پرستاری از همسر بیمار سبب می‌شود امید به زندگی تا 50 درصد افزایش یابد.

 


به گفته استفان پرون روانشناس دانشگاه میشیگان در آمریکا 14 ساعت مراقبت در هفته از همسر امید به زندگی را تا 50 درصد افزایش می‌دهد و احتمال مرگ تا 36 درصد کاهش می‌یابد.


این پژوهشگران معتقدند که عوامل فیزیولوژیک هم در این  در ایجاد این اثر دخیل است. به گفته آنها در واقع‌ ترشح هورمون اوکسی‌توسین در این افراد  سبب مقابله بدن با عوامل استرس‌زا می‌شود و میانگین طول عمر را افزایش می‌دهد

 

منبع :  سایت سلامت ایران


نوشته شده در سه شنبه 89/6/16ساعت 3:2 عصر توسط سارا نظر تو چیه؟ ( ) |

ارتباط مستقیم میان اختلالات روانی و افزایش خطر بیماریهای قلبی

نتایج یک تحقیق جدید نشان می‌دهد که ارتباط مستقیمی میان اختلالات روانی مانند افسردگی و هم چنین سیگار کشیدن و افزایش خطر بروز بیماریهای قلبی وجود دارد.

به گزارش سلامتیران به نقل از خبرگزاری فرانسه این تحقیق که نتایج آن در در مجله آمریکایی کاردیولوژی منتشر شده است، بر روی 6هزار و 576 مرد و زن به مدت هفت سال و پس از در نظر گرفتن عواملی مانند چون سن و جنسیت انجام شد و نشان داد افرادی که با اختلالات روانی از قبیل اضطراب و افسردگی دست به گریبان هستند در مقایسه با افراد شاد، بیش از 50درصد در معرض ابتلا به بیماریهای قلبی قرار دارند که در نتیجه آن خطر مرگ و میر ناشی از بیماری قلب و عروقی نیز در بین این اشخاص افزایش می‌یابد.


از سوی دیگر، وقتی پژوهشگران دانشگاه لندن رفتارهای ناسالم را در این تحقیق مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند دریافتند که استعمال دخانیات و فقدان تحرک بدنی به تنهایی به تقریبا به اندازه حدود 63 درصد

احتمال بروز مشکلات قلبی عروقی را تشدید می‌کند
 
 
 
منبع :  سایت سلامت ایران

نوشته شده در سه شنبه 89/6/16ساعت 3:2 عصر توسط سارا نظر تو چیه؟ ( ) |

بوی خوش خواب خوش می آورد


دانشمندان توصیه می کنند که اگر می خواهید خوابهای خوب ببینید، در اتاق خوابتان گل داشته باشید.  
قرار دادن گل زیر بینی داوطلبان یک آزمایش علمی باعث شده که آنها خوابهای خوش ببینند. در عوض یافته های دانشمندان آلمانی نشان می دهد که بوی تخم مرغ گندیده روی 15 زن در حال خواب، تاثیر معکوس داشته است.
این گروه از دانشمندان تصمیم گرفته اند که یافته های خود را برای تحقیق درباره افرادی که کابوس می بینند به کار ببرند.


پروفسور بوریس استاک و تیمش از بیمارستان دانشگاه مانهایم اعتقاد دارند که ممکن است قرار داشتن در معرض رایحه، خواب این افراد را شیرین تر کند.

آنها منتظر ماندند تا خواب داوطلبان عمیق شود و سپس آنها را به مدت 10 ثانیه آنها را در معرض بو قرار دادند و یک دقیقه بعد آنها را بیدار کردند.

سپس از این افراد درباره خوابشان و حسی که نسبت به آن خواب داشتند، پرسش شد. آنها درباره بو کردن چیزی خواب ندیدند اما کیفیت عاطفی خوابهایشان بسته به نوع محرک، تغییر کرده بود.
پژوهش های قبلی نشان داده بودند که محرکهای دیگر مثل صدا، فشار، یا لرزش قادرند روی کیفیت عاطفی خواب تاثیر بگذارند.


دکتر ارشاد ابراهیم از مرکز مطالعات خواب لندن می گوید: "ارتباط بین محرک های خارجی و خواب دیدن، مسئله ای است که هرکدام از ما تا حدی با آن آشنا هستیم."

او می گوید: "این پژوهش ابتدایی گامی است به سوی شفاف سازی سوالات موجود و ممکن است از لحاظ درمانی نیز مفید واقع شود."

پروفسور تیم جیکوب، متخصص بو و طعم در دانشگاه کاردیف می گوید: " بو تنها حسی است که به خواب نمی رود. بقیه حس ها باید از "دروازه" تالاموس بگذرند که در هنگام خواب بسته می ماند."

 

منبع : مرکز اطلاعات  فنی ایزان


نوشته شده در سه شنبه 89/6/16ساعت 3:1 عصر توسط سارا نظر تو چیه؟ ( ) |

<      1   2   3   4      

Design By : Pichak